fbpx
Selecteer een pagina

Cremers Consulting & Training


Branding & strategie, Webdesign & realisatie

Concept

Samen met Eric Cremers heb ik de huisstijl, strategie, visitekaartjes, logo, briefpapier, mail footer, responsive website en SEO van Cremers Consulting & Training vormgegeven en gerealiseerd. In het hele concept ligt de focus op persoonlijkheid, toegankelijkheid, vooruitgang van de cliënt en professionaliteit. Door gebruik te maken van de kleuren blauw en paars wordt er een professionele maar toegankelijke look-and-feel gecreëerd. Die sfeer wordt ondersteund door de verticale lijnen en de gangbare manier waarop de typografie is toegepast. Een persoonlijke consultant en trainer met verstand van zaken.


Website

Een heldere website met een snelle aanzet tot actie. Door de knoppen “mail” en “bel” zichtbaar onder de header te plaatsen wordt de bezoeker direct getriggerd om persoonlijk contact met Eric op te nemen.
De rest van de website is verdeeld in overzichtelijke blokken. Elk blok bevat een duidelijke cleane opmaak en een titel. Zo heeft de cliënt binnen no time de informatie gevonden die hij of zij nodig heeft.