fbpx
Selecteer een pagina

Stein Design


Branding & strategie, Webdesign & creation

Concept

Robuuste meubels, industriële woonaccessoires en leren wijnrekken. Alles wat je nodig hebt om jouw interieur een stoere, creatieve, outside the box en industriële look te geven. Samen met eigenaar Nick van Stein heb ik de branding, webshop, logo en huisstijl ontworpen en gerealiseerd.


Logo

Een écht merk. Het logo van Stein Design is letterlijk en figuurlijk het brandmerk op de producten van de ambachtsman. Letterlijk outside the box, strak en stoer. De letters zijn net zo dik als de box waarin de letters staan. Dat zorgt voor een strak logo en rustig beeldmerk. Doordat het logo zo compact is valt het beeld- én woordmerk in één altijd op.


Webshop

Focus op de producten, dat staat op de webshop centraal. Een, door zijn eenvoud, strakke en overzichtelijke website waarop de bezoeker razendsnel kan navigeren. De bezoeker heeft de mogelijkheid om zelf de kleuren van het leer en hout te combineren. Zo customized de bezoeker zijn/haar eigen product passend bij zijn/haar interieur. De mogelijkheid om een product zelf samen te stellen geeft de producten een persoonlijke touch.